Szeretettel köszöntelek, Kolos Krisztina párkapcsolati és házassági tanácsadó, tréner vagyok.

Kolos Krisztina, párkapcsolati taáncsadóMindannyian hordozunk valamilyen megvalósítandó célt, tudatosan, vagy tudattalanul, amelyhez a legkülönfélébb utakon közelítünk. Sok közös van bennünk, hiszen érzünk, vagy éreztünk valaha erős hajtóerőt, motivációt, ami egy bizonyos irányba terelt bennünket. Biztosan neked is van, vagy volt ilyen tapasztalatod. Az nagyon jó, mert ebben rejlik a fejlődés misztériuma.

Fejlődés viszont nem létezik változás nélkül

A kettő együtt, kéz a kézben jár. Olykor azonban – mivel a stabilitásra, biztonságra is törekszelfélsz a változástól, bizonytalan vagy, mert nem ismered azt, ami utána jön, ami aztán az eddigi helyébe léphet. Közben azt érzed, hogy megfulladsz, ha minden változatlanul megy tovább, mintha mi sem történt volna. Valami megváltozott, a késztetés, a motiváció, a szándék, vagy a cél. Ami eddig volt, már nem elégít ki, nem érzed benne jól magad.

Változás, a fejlődés kulcsa

Én tudom, mi az, ami hiányzik neked. Egy szóban össze tudom foglalni: TUDATOSODÁS. Tudatosság abban, hogy fel- és megismerd a hajtóerőidet, a vágyaidat, a céljaidat, tudd, hogy ki is vagy valójában, hogy mi a szereped abban a párkapcsolatban, amiben élsz, hol van a helyed a világban. Tudatosság, ami segít a rövid, közép, és távoli céljaid megfogalmazásában, és elérésében.

Hogyan?

Tréneri és coaching eszközök segítségével megmutatom neked, hogy milyen erők rejlenek benned, feltárjuk, hogy hol van szükség a finomra hangolásra, változtatásra. A hogyanra is választ kapsz majd és a legszebb az egészben, hogy te fogod megteremteni és megvalósítani az új életedet.

A családállítás eszközeivel pedig a tudatalattidban rejlő, téged hátráltató, az életedet megnehezítő elakadásokat segítek feloldani. Kísérlek az úton a változással járó bizonytalanság érzés leküzdésében. Miközben haladsz, egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben és új, elfeledett, de ismerős erőre kapsz majd.

Szeretettel várlak az üléseken párban, vagy egyedül, és/vagy családállításon csoportban, vagy egyénileg is. A segítő módszereket az adott személy(ek)re szabva alkalmazom, mindig a megoldásra koncentrálva. Célom, minél több emberhez eljuttatni az örömhírt, hogy van esély a problémák megoldására, és sosincs késő elkezdeni a tudatos munkát.

Vezérelv, ami szerint élem az életem:
Nem veszítek! Vagy nyerek, vagy tanulok!

Tanulmányaim

Lélek-lak Biatorbágyon, a találkozásaink helyszíne:

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

Asztrológiai elemzés

Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.