Készüljetek együtt gyermeketek érkezésére!

Eljött az idő?
Ti is úgy döntöttetek, hogy szerelmi kapcsolatotok beteljesüléseként közös gyermeket szeretnétek?
Tudjátok-e pontosan mi történik ekkor a kapcsolat dinamikájában?
Minden változatlanul úgy működik, ahogy korábban?

Nem, nem fog semmi sem úgy működni. Azt is mondhatnám, hogy fenekestül felfordul az életetek.
De ez egyáltalán nem baj. Sőt! Egy másik minőségbe léptek, és erre okos dolog idejében gondolni, felkészülni.

Nem csupán technikai, biológiai, fizikai szempontokra gondolok, tehát nem csak arra, hogy milyen vizsgálatokra lesz szükség, milyen lesz a szülés, hol fog aludni a baba, milyen babakocsija legyen. Ezen túlmenően arra kell tudatosan készülni, hogy a baba érkezésével lelki folyamatok indulnak be és azokra megfelelő válaszokat tudjátok adni az összhang és a kiegyensúlyozottság érdekében.

Az ülések során eszközöket és megoldásokat kaptok tőlem az alábbi problémák kezeléséhez:

 • Testi változásokhoz való igazodás a várandósság alatt és a szülés után
 • Lelki változások kezelése a várandósság alatt és a szülés után
 • Fontossági sorrend / családi szerepek tisztázása
 • Időhiány / teljes rendelkezésre állás 24 órában
 • Házimunka megosztása
 • Pénzügyi terhek kezelése
 • Intimitás csökkenése vagy hiánya / spontaneitás (teljes) elvesztése a várandósság alatt és a szülés után
 • Gyermeknevelési kérdésekben való nézet különbségek

A várandósság időszaka is kimozdít Benneteket a komfortzónából, de az igazi mélyvíz a szülés utáni események sorozatával kezdődik. Az első hónapok a kis édes jövevénnyel teljesen kiszakítanak Benneteket a jól megszokott ritmusotokból. Főként az első szülés után, – de később sem kizárt, – azt sem tudjátok, mihez kezdjetek, ha sír a baba, ha nem alszik, ha épp nem büfizik, ha nem kakil rendszeresen, vagy egész nap csak aludna, mert akkor biztos nem eszik eleget és egyébként is kiszárad. Később pedig azon aggódtok, hogy vajon megfelelően fejlődik-e gyermek, időben csinál-e ezt-azt, vagy épp kellő mennyiséget eszik-e, és az elég tápláló-e számára.

Amikor épp nem aggódtok, akkor csupán egész nap képesek lennétek gyönyörködni a babátokban, abban az édes földre szállt csodában, aki ésszel felfoghatatlan módon Belőletek fejlődött, növekedett 9 hónapon át. A lényeg, hogy  főleg a nők figyelmüket szinte 100%-ban szerelmetek gyümölcsére irányítja. A nők nagy százaléka ilyenkor úgy érzi, most lelte fel az Egyetlent. Nem a férje, hanem a csöppség lesz az igazi a számára. Ilyenkor kezdi – legalább bizonyos mértékig – elhanyagolni, nem olyan nagyon fontosnak érezni a férjét.

Miközben elvesztek valós, és/vagy képzelt félelmeitekben, valamint a babázás örömeiben, ne feledkezzetek el arról, hogy van egy másik szereplő is a játékban, a társad, akinek igényei mit sem változtak az elmúlt hónapok során. 

Ugyanúgy szeretné azt a figyelmet és szeretetet megkapni, amit eddig. A férfiak esetében ez sokkal hangsúlyosabb, hisz sem testében, sem lelkében nem élik meg olyan mélységben azokat a változásokat, amelyeken a nők keresztülmennek. Ezt egész egyszerűen tudomásul kell venni. Viszont a mindkettőtöknek tudatosítania kell magában, hogy ez egy átmeneti helyzet és ebben a megváltozott légkörben kicsit másként kell egymáshoz állni, még több szeretettel, elfogadással és türelemmel.
Neked, a nőnek viszont azt kell szem előtt tartani, hogy a megváltozott helyzet ellenére a férjednek szüksége van Rád, a nőre, barátra és nem elsősorban az anyára.

Rendben vannak Bennetek, ott legbelül ezek a szerepek?
Tudsz nő lenni gyermeked születése után is?
Szánsz erre figyelmet és időt?

Mert ez a nőiség csodája, egy személyben hordozni, több személyiséget:
a színes, tetszetős, vonzó nőt és az odaadó anyát, háziasszonyt.

Némi tudatossággal, felkészüléssel, át lehet lendülni ezeken a problémákon és a párkapcsolatot, – ha nem is lesz többé a régi, mert a baba érkezésével a kapcsolat dinamikája alapvetően és végérvényesen megváltozott, – de újjáépíthetitek, a korábbihoz hasonló boldog párként élhettek immáron családban.


Amennyiben kérdésed merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy szeretnél tanácsadáson részt venni, szívesen állok rendelkezésedre. Kérlek, küldd el az alábbi űrlapot kitöltve és igyekszem mielőbb kimerítő válasszal szolgálni.

Elérhetőségeim:

  Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.


  fotó: freepik.com

  ÚJ! ÚJ! ÚJ!

  Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
  a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

  Asztrológiai elemzés

  Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
  Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
  ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.