Párkapcsolati kommunikáció

A párkapcsolatokban a kommunikáció rosszul alkalmazott eszközei okozzák a növekvő vészhelyzetet. Olykor utolsó lehetőségünkként falat építünk kettőnk közé, ekkor teljesen elfordulva egymástól. Kifulladtunk a sok negatív érzésben és falat építünk, hogy azt a maradék „önbecsülésnek” már nem nevezhető énünket megvédjük, miközben hatalmas a veszteségélményünk. Nem az a cél, hogy konfliktusok nélkül éljünk, mert az lehetetlen.

Elkerülhetetlen, hogy olykor más véleményen legyünk, mást gondoljunk dolgokról, akár a gyereknevelésben, akár a hétköznapi életünkben. Nem a konfliktusokat kell megszüntetni, hanem jól kell tudni kezelni és megfelelően kommunikálni.

A coaching-ülések során jobban ráláttok majd arra, hogy

 • miért harapózik el közöttetek a konfliktus és hogyan válik hatalmas veszekedéssé a
  legkisebb probléma is,
 • hogyan kommunikáltok egymással, tükröt kaptok saját magatokhoz,
 • meg fogjátok érteni a társatok reakcióit,
 • az eltávolodás, ami közétek ült az idők folyamán a nem jól alkalmazott kommunikáció révén, szertefoszlik, újra közelinek érzitek majd egymást,
 • hogyan is kell kifejeznetek magatokat ahhoz, hogy a társatoknál célt érjetek,
 • mit NEM szabad csinálni ahhoz, hogy eredményesek legyetek a problémák megbeszélése során.

A tudatosítással kezdődik minden. Mert ha tudjuk, hogy hogyan működik egy kommunikáció és ezen belül milyenné szeretnénk válni, akkor azokban a bizonyos élethelyzetekben el tudunk gondolkozni azon, hogy esetleg ki is próbáljuk ezeket a módszereket. Különösen nagy jelentősége van annak, hogy a szeretetünket minden adandó alkalommal ki tudjuk fejezni a társunk iránt, hogy szavaink tápláló és éltető erején keresztül is érezhesse partnerünk a töretlen szeretetünket és a biztonságot.

Kezdjük tehát a köztünk zajló kommunikáció újragondolásával
és merjünk bátrak lenni a változtatáshoz!


Amennyiben kérdésed merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy szeretnél tanácsadáson részt venni, szívesen állok rendelkezésedre. Kérlek, küldd el az alábbi űrlapot kitöltve és igyekszem mielőbb kimerítő válasszal szolgálni.

Elérhetőségeim:

  Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.

  fotó: freepik.com

  ÚJ! ÚJ! ÚJ!

  Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
  a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

  Asztrológiai elemzés

  Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
  Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
  ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.