Párkapcsolati felkészítés

A házasság, vagy párkapcsolat nem működik magától. Működtetni kell. Mégpedig mindkét félnek, együttes erővel.

Feltérképezve a Ti párkapcsolatotokat személyre szóló megoldást dolgozunk ki együtt a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat érdekében. Tisztán át fogjátok látni és tudást kaptok arról, hogy:

Hogyan alakítsátok ki a közös életeteket?

Azzal, hogy úgy döntötök, hogy együtt folytatjátok az utat, azzal egy komoly döntést hoztok: mostantól nem csupán magatokért, hanem a társatokért is felelősséget vállaltok. Egy új életet alakítotok ki. Egy közös életet. Ebben bizony ki kell lépni a szokott keretek közül még akkor is, ha nagyon nem éreztek rá késztetést. Csak így indulhat el a közösnek, az újnak a kialakítása!

Hogyan kommunikáljatok egymással?

Nagy téma! Konfliktusok során a magatok nyertes pozíciójával vagytok elfoglalva leginkább, nem a közös cél vezérel benneteket: hogy minél hamarabb, minél eredményesebben lezárjátok a vitát. Az egyikőtök ilyenkor támadva érzi magát ebből a helyzetből kinek-kinek a vérmérséklete szerint marad a védekezés, magyarázkodás, vagy visszatámadás, vagy a csendben hallgatás.
A párkapcsolat egyensúlya azon múlik, hogy a különböző fajta kommunikációkat, hogyan sikerül egyensúlyban tartani. Megismertetlek Benneteket a kommunikációs módokkal, majd Rátok szabjuk azokat a cél, vagyis a boldogságotok érdekében.

Hogyan ápoljátok a párkapcsolatot nap-nap után?

A párkapcsolat olyan, mint a ház, amit időnként fel kell újítani, vagy mint a növény a kertedben, amit locsolgatni kell, hogy szépen fejlődhessen, gyümölcsöt hozhasson.

Hogyan legyetek egyenrangú partnerei egymásnak?

Egy egyenrangú kapcsolatban egyfolytában adni és kapni kell. Érzelmeket, szívességet, kedvességet, tiszteletet, megértést, élményeket és még sorolhatnám. Hol az egyikőtök, hogy a másik ad bele. Erőlködés nélkül, teljesen természetesen. Ez az „ördögi köröknek” egy pozitív változata, egy önmagát erősítő körforgás alakul ki. Ha az egyensúly megborul, vagyis az egyik fél mindig, vagy túlnyomó részt az adó szerepében van, akkor a másik nem tud az elfogadó szerepében lenni és ez eltávolodást
eredményezhet. Törekedni fogunk tehát az egyensúlyra.

Hogyan tartsátok meg önmagatok egységét? Hogyan engedjétek magatokat és társatokat változni és fejlődni?

Ugyanis a párkapcsolat bonyolult emberi kapcsolat, mert azon túl, hogy kettőtök egységére is oda kell figyelni, még az egyéniség is folyamatosan változik és fejlődik benne. Főként fiatalon, ez különösen érvényes megállapítás. Ezeket a változásokat össze kell tudnotok hangolni. Sokszor ez egyáltalán nem könnyű, de nem lehetetlen.


Amennyiben kérdésed merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy szeretnél tanácsadáson részt venni, szívesen állok rendelkezésedre. Kérlek, küldd el az alábbi űrlapot kitöltve és igyekszem mielőbb kimerítő válasszal szolgálni.

Elérhetőségeim:

  fotó: freepik.com

  ÚJ! ÚJ! ÚJ!

  Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
  a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

  Asztrológiai elemzés

  Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
  Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
  ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.