Generációs problémák feloldása, áthidalása

Mit tegyünk, ha konfliktusiank vannak egymással szüleink miatt?

Párkapcsolatban, esetleg házasságban élsz, és úgy érzed, csak a másodhegedűs szerepe juthat neked?

A párod szülei túl erős hatást, gyakorolnak a párodra?

Olyan dolgokban foglalnak állást, vagy döntenek a fejetek felett, amiről döntést hozni, már a ti kettőtök kompetenciája lenne?

A párod azonban ezt nem veszi észre, hisz neki ez a természetes forma. Egész életében így élt. Nem vagy könnyű helyzetben, de nem lehetetlen megoldani. Sőt!

Jól látod, foglalkozni kell a témával, mert a helyzet fennmaradása komoly problémát okozhat köztetek, és valóban, a kapcsolat tartós megromlását eredményezheti.

Jellemzően tudjuk, hogy apa-lánya és anya-fia relációkban szokott ez a probléma megjelenni. A házasság létrejöttével megszületik egy új család. „Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez és a kettő eggyé lesz. Ezután már nem kettő, hanem egy.” (Máté 19:5) – mondja a bibliai idézet. Ez azt jelenti, hogy a férj és feleség, főleg ha még gyermekük is születik, már egy különálló egységet képeznek. Ők a legszűkebb család. A tágabb családba értendők a szülők, felmenők, rokonok. Ez egy törvényszerűség, nincs mit tenni vele.

Amit az ülés(ek)től kaphatsz, kaphatok:

 • tisztánlátást a családi rendszer működésében,
 • érteni fogod a rend fontosságát, mert az elsődleges, hogy mindenki a helyén legyen a rendszerben,
 • megérted a társad érzéseit és nem utolsó sorban a saját érzéseiddel is tisztába kerülsz,
 • tudni fogod, hogy mit tegyél a jövőben azért, hogy rendeződjenek a viszonyok.

Ne hagyjátok hát, hogy minden elromoljon!
A párkapcsolatotok érdekében tegyetek időben!

Fontos, hogy a kapcsolat a szülők és gyermekeik között békés és jó legyen, de ez sokszor nem megy konfliktusok nélkül. Az unokáknak is úgy jó, ha azt látják, hogy a nagyszülők erős építő kövei a tágabb értelemben vett családnak, és hogy nagyszüleikre is számíthatnak a szüleik mellett.


Amennyiben kérdésed merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy szeretnél tanácsadáson részt venni, szívesen állok rendelkezésedre. Kérlek, küldd el az alábbi űrlapot kitöltve és igyekszem mielőbb kimerítő válasszal szolgálni.

Elérhetőségeim:

  Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.

  fotó: freepik.com

  ÚJ! ÚJ! ÚJ!

  Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
  a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

  Asztrológiai elemzés

  Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
  Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
  ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.