A Vénusz tolta meg a Marsot.

Megszólított ez a mondat és megszületett az alábbi kis írásom. Fogadjátok szeretettel!

Megláttam az összefüggést abban, hogy a női energetika hogyan tud hatni a férfi energetikára, és hogy mindez a földi létben, az anyagban hogyan jelenik meg.

A férfi és nő együttlétéből teremtődik az új élet.

Mindkettő teremtő erő, a férfiban a földi síkon való megvalósítás képessége rejlik, a nőben a lelki síkon való teremtés képessége. Ennek a kettőnek kellene együttműködnie a teljes egység megéléséhez, az emberiség emelkedéséhez.

Ott tévedt el az emberiség, hogy azt hitte elveszve a nagy materializmusban, hogy az anyag elég mindenhez, nem kell áthatni szellemivel, mert az felesleges, hisz mi emberek vagyunk a teremtés csúcsai, nálunk nem létezik szebb, jobb, okosabb.

Tévedés. A szellemit hozza a nő. A nőben ott van az őstudás, az ősbölcsesség, a mágia, az empátia, a szellemivel, az Istennel való kapcsolódás képessége.

Hogy mutatkozik meg ez a szellemi a nőn keresztül?

Amikor a nő gondoskodik, odaadó, befogadó, áldozatvállaló, szeret, és mindezt odaadja a férfinak, ebben van az ő ősbölcsessége. A férfi, az igazi férfi ezzel tud élni. Nem visszaél vele, pl. úgy hogy elnyomja a nőt, uralkodva rajta, és/vagy valamilyen formában elutasítva a nő hozzáadott értékét. Ellenben legalább akkora szeretettel, mint ami a nőben van, elfogadja, befogadja amit a nőtől kap, átereszti magán. Ez növeli a férfit, és ezzel a megnövekedett erővel tud még nagyobbat teremteni. Ez akkor valósulhat meg, ha mindketten a szerepükben állnak, vagyis rend van a rendszerben.

Mindenki élt már ilyet, ez maga a szerelem. A szerelemben ez magától működik.

Amikor a szerelem elmúlik, és már nem magától működik, hanem működtetni kell, de erre van lehetőségünk.
A mi döntésünk.
Minden egyes nap.
Igent mondva a társunkra.
Energiát, időt áldozva a kapcsolatra.

Ez a párkapcsolatokban a kihívás, de ez is a szépsége a nehézségek mellett, mert benne rejlik a lehetőségünk a fejlődésre. Egymásnak tükröt tartva, hol egyikünk, hol másikunk lép egyet-egyet előre, de a lényeg az együttben van, az egység megélésében.

A férfi és a nő lényisége nagyon szorosan hat egymásra, nemcsak mert ők életünk teremtő erői, hanem mert a férfi-nő kapcsolaton keresztül megélhetjük az elindulást és a megérkezést egyaránt, vagyis a kiteljesedett egységet.

A Vénusz tolta meg a Marsot

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

Asztrológiai elemzés

Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.