TISZTELET

Tisztelet – az egyik alapköve egy párkapcsolatnak.

Nem létezhet kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolat nélküle.

Mégis gyakran hallom egy-egy elejtett szóból, hangnemből, megnyilvánulásból, hogy kikopott a tisztelet a párkapcsolatokból.

De hogyan engedhetjük ezt meg magunknak?!

Tiszteletnek nyoma nincs az olyan megnyilvánulásokban, mondatokban, amikor MINŐSÍTJÜK A MÁSIK SZEMÉLYISÉGÉT, amikor ÍTÉLKEZÜNK FELETTE, vagy egyszerűen csak a hanghordozásunkkal, testbeszédünkkel fejezzük ki lekicsinylő, semmibe vevő véleményünket. Ezzel nagyon kell vigyázni, mert előbb-utóbb visszaüt a bumeráng!

A párkapcsolat egy szimbiózis, amelyben a kapcsolatot alkotó erők kiegyenlítődnek.

Hölgyek! A FÉRFI a kapcsolatban a TEREMTŐ ERŐ. Ha úgy érezzük, hogy a férjünk nem tud eléggé férfi lenni mellettünk, és ez nekünk komoly problémát jelent, az többek között azért lehet, mert csak így tud létrejönni a szimbiózis kettőnk között. Ilyenkor nem a férfit kell földbe döngölni, hogy legyen már férfiasabb, hanem a saját önismeretünket kell górcső alá vetni. Ha mi nők ilyenkor eresztünk a gyeplőn, KEVÉSBÉ LESZNEK FÉRFIASAK A MEGNYILVÁNULÁSAINK és hagyjuk a FÉRFIT érvényesülni a férfiban, akkor álmaink hercegével folytathatjuk tovább. Már ha ez az igényünk…..

Férfiak! A NŐ a kapcsolat, a család, az otthon GONDOZÓJA. Meleg, simogató szeretetével öleli, védi a rá bízottakat, a férfit és a gyerek(ek)et. Ezért neki is tisztelet jár! Igen, tisztelet, mert olyanra képes, amire a férfi nem, így egészítik ki egymást.

Minden kapcsolatnak meg van a maga dinamikája, mindenkiben van férfias teremtő erő és nőies gondoskodó erő, de a kettőnek összhangban kell lennie. Törekedjünk tehát arra, hogy egyensúlyban legyen a női és férfi erő a kapcsolatunkban.

Őrizzük meg és TISZTELJÜK a Férfiban a férfit, a Nőben a nőt, mert ÉRTÉK!

TISZTELET
Cimke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

Asztrológiai elemzés

Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.