ELTÁVOLODTUNK……

 

Amikor ránéz a társára, nem dobban már meg a szíve?

Hidegen hagyja társa közelsége?

Eltelik úgy a nap, hogy rá sem gondol?

 

Ha szeretne ezen változtatni, akkor a következőket érdemes tennie:

  • Üljön le, amikor a társa is a közelében van és figyeljen! Figyelje Őt és Önmagát is pár percig. Milyen érzések jönnek fel Önben? Igen, lehet, hogy először semmilyen érzések nem fognak feljönni, mert még nem hagyja magának, hogy érezzen. De jönni fog. Addig kell próbálni, amíg jönnek az érzelmek.

 

Mire jó ez? A figyelmét teljes egészében egy pár perc erejéig a társára fordítja.

 

  • Amikor így figyeli a társát, próbálja meg mindezt szeretettel tenni. Gondoljon arra a személyre, akivel romantikus, vagy kevésbé romantikus körülmények között megismerkedett, akibe beleszeretett, aki a házastársa lett, akivel olyan sok szépet éltek át…..

 

Mire jó ez? Az emlékek felidézésével, a figyelem kellemes emlékekre való irányításával újra átélheti azt az érzést, amit most úgy érez elveszített valahol a hétköznapok szürkeségében. Egyfajta ráhangolódás ez a következő lépésre.

 

  • Mindenki szerethető valamiért! Ezt figyelje meg jól a társában. Engedje bele magát az érzésbe, engedje meg magának, hogy szeresse a szerethetőt a társában.

 

  • Írja le az érzéseit! Lehet, hogy először – mivel már annyira távolra kerültek egymástól – a keserűség, a csalódottság fog feljönni. Engedje magát sírni is akár! Amikor kieresztette a „gőzt”, írja le a társában szerethető dolgokat, amiket a figyelme ráfordításával meglát benne. „Szeretem benned….”, „Szeretlek, mert….” mondatokat írjon.

 

  • Egy alkalmas időpontban adja át Neki a leírt mondatokat.

 

Mire jó ez az egész?

AMIRE FIGYELÜNK, AZ GYARAPSZIK, MEGNŐ, FEJLŐDIK. Így van ez a párkapcsolatunkkal is.

 

Amikor a figyelmünket a társunkra irányítjuk és a szerethetőre gondolunk, nem teszünk mást, mint gyarapítjuk a kellemes érzéseket a kapcsolatunkban. Egyidejűleg kizökkentjük magunkat a szürkeségbe, megszokottságba sodró hétköznapok világából, vagyis kicsit más szemüvegen keresztül nézünk ugyanarra a személyre. Ha a szép gondolatainkat le is írjuk és át is adjuk házastársunknak, még akár Őt is sikerülhet közelebb hozni magunkhoz.

 

Egy próbát megér!

ELTÁVOLODTUNK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

Asztrológiai elemzés

Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.