megcsalás után újrakezdeni

Megcsalt…. Elönt a düh….. Mardos a fájdalom….Ne feledd! Ez a történet neked is tükröt tart! Igen, borzasztó dolog becsapottnak érezni magad és minden, amiről azt hitted valós, összedől körülötted. De ha az első sokk után úgy döntesz, hogy megbocsátasz, új alapokra szeretnéd helyezni a kapcsolatot és ezt mindketten akarjátok, akkor muszáj lesz elgondolkodnod és mérlegelned azt, hogy mivel járultál hozzá te ehhez az előállt helyzethez?

Miért fontos ez? Mert így tudtok EGYÜTT továbblépni. Gyakran a félrelépés oka abban keresendő, hogy egymás igényeit nem vettétek figyelembe, nem elárulni akar téged, hanem esetlenül ugyan és tudat alatt, de a megoldásra törekszik. Sodródva. Téged is magával sodorva….

Ha tudatosan állna a kapcsolatban, akkor leülne veled egy finom tea mellett és megpróbálná megbeszélni a problémáit. De sokan el sem jutunk még oda sem, hogy önmagunkban tudatosítsuk, hogy mi a bajunk, nemhogy a társunkkal megbeszélni…..

A megcsaló fél hatalmas hibát vétett, ez vitathatatlan. Úgymond tartozik neked. De ez nem visz mindent. Fontos tehát ránézned arra, hogy hol van a te szereped ebben az egészben, mert akkor válik lehetővé a kiegyenlítés, a kiegyenlítésnek azon mértéke, ami jogos. A te részedet nem verheted le az ő hátán, mert felborul az amúgy is ingoványos párkapcsolati egyensúlyotok. Tudnod kell, hogy mit lenne érdemes magadban változtatni, de ez előzetes mérlegelés nélkül nem megy. Azért is lényeges ez a rész a megbocsátás szakaszában, mert jó, ha van ellentételezés, kárpótlás. De a kárpótlás mértéke függ attól, amit a magadba nézés eredménye mutat majd. Az egyensúly visszaállítása pedig azért nagyon lényegi, mert egy kapcsolat csak akkor működik hosszútávon, ha az adok-kapok egyensúly rendben van. Megcsalás esetén a megcsaló fél nagyon eladósodik a lelkében. Ha ez az állapot tartósan fennáll, akkor az eladósodottság érzésétől menekülni fog, tehát ha megcsalás után úgy döntötök, hogy megbocsátotok egymásnak, akkor az első cél apró lépésekben az egyensúly visszaállítása.

Ha elakadtatok, szóljatok!

 

Szeretettel:

Kolos Krisztina

MEGCSALÁS UTÁN ÚJRAKEZDENI?
Cimke:                         

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

Asztrológiai elemzéssel bővítettem szolgáltatásaimat,
a mélyrehatóbb és alaposabb lelki fejlődésetek érdekében.

Asztrológiai elemzés

Minél több szempontból látsz rá a saját működésedre, annál nagyobb a siker a tudatosság és önismeret terén.
Egyedülálló a módszer, mert mind a párkapcsolati tanácsadást, mind a családállítást az asztrológiai elemzésre építem fel,
ez segíti a közös munkánk hatékonyságát, sikerességét, mert az elemzés segítségével direktben a gyenge pontra van módunk fókuszálni.